Aziziye Taşpınar Necmi Çakıcı ve Muhlis Koçal İlkokulu

Vizyon: Taşpınar Necmi ÇAKICI ve Muhlis KOÇAL İlkokulu olarak; milli eğitimin temel amaçları doğrultusunda bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, öğrencilerin bilgili becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımaktır.

Misyon: Taşpınar Necmi ÇAKICI ve Muhlis KOÇAL Ortaokulu çalışanları olarak olarak; gelecekte öğrenmenin temel gereksinim olarak kabul edildiği her öğrenci velisinin öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinden emin olduğu hem öğretenlerin hem de öğrenenlerin birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inanıldığı bir okul ortaya çıkarmak vizyonuna sahibiz.

Başarılar:

Saatler: 08:30-14.30
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Başkurtdere, Söğütlü, Çavuşoğlu, Geyik, köylerinden servis ile taşımalı eğitim yapılmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: -
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: -
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: 28
Diğer Hususlar: -

WEB - https://taspinarilko.meb.k12.tr

Adres - TAŞPINAR MAH. TAŞPINAR SK. NO 147 AZİZİYE / ERZURUM

Yerleşim Yeri - KÖY

Adres - TAŞPINAR MAH. TAŞPINAR SK. NO 147 AZİZİYE / ERZURUM

Ulaşım Gün içerisinde sadece 1 kez köyden merkeze gidiş-geliş bulunmaktadır. Sabah saatlerinde merkezden köye ulaşım yoktur. Köyden kalkış: 07:00 Şehirden kalkış : 16:00

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Taşpınar Köyü Erzurum şehir merkezine 98 km uzaklıktadır. Aziziye ilçe merkezine 83 km uzaklıktadır. Ayrıca Bayburt şehir merkezine de 50 km uzaklıktadır. Öğretmenlerimiz lojmanda ikamet etmektedir.